Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

News

Vacature Mu.ZEE : VERANTWOORDELIJKE GEBOUW EN FACILITY

Op dit ogenblik zoekt Mu.ZEE:
VERANTWOORDELIJKE GEBOUW EN FACILITY
VOLTIJDS - ONBEPAALDE DUUR – NIVEAU B

 

Je functie?

Als verantwoordelijke gebouw en facility, zorg je voor een professioneel beheer van de gebouwen en alle facilitaire zaken die daarmee samenhangen. Je maakt afspraken en verzorgt de contacten met diverse firma’s zoals nutbedrijven, keuringsbedrijven, onderhoudsfirma’s voor HVAC en technische installaties. Hierbij hou je rekening met de specificiteit van je werkomgeving en loop je waar nodig mee met de firma’s om hen de nodige toegangen tot afgesloten ruimtes te geven. Je volgt de contracten op en zorgt voor een correcte administratieve/financiële afhandeling. Door jouw technische kennis kan je op de technische vergaderingen met de diverse firma’s meedenken aan oplossingen en voorstellen formuleren. Je neemt initiatief om het gebouw, het klimaat en alles dat daarmee samenhangt, optimaal te houden. De gebouwen zijn eigendom van de Vlaamse Gemeenschap en in jouw functie fungeer je als dé contactpersoon voor de Vlaamse Gemeenschap (FOCI en Facilitair bedrijf). Je zorgt ervoor dat de uitvoering van werken in opdracht van de eigenaar vlot verlopen en koppelt naar de eigenaar terug over de realisaties.
Je geeft leiding aan het team onderhoud en het team techniek, je maakt de werkplanning op, je coacht en motiveert hen. Het team onderhoud staat in voor een cleane en hygiënische ervaring van de museumbezoekers en voor aangename werkomstandigheden van het personeel. Het team techniek staat in voor het algemeen technisch onderhoud van het museum en technisch perfect uitgewerkte tentoonstellingen. Voor het opmaken van de planning van het team techniek, ga je in dialoog met de stafmedewerkers tentoonstellingen en andere stafleden die met specifieke vragen zitten.
Als verantwoordelijke gebouw en facility, maak je deel uit van de zuil HUIS, geleid door de zakelijk  onderdirecteur. Je rapporteert aan de directie.

Meer info, klik hier.

 Overview news >>