Jeugd en Poëzie  ---http://bit.ly/2qnNyP8---  Van 24- 28 juli is de derde zomerkaping. Dit jaar gaan we naar Oostende en brengen we tekst in dialoog met grafiek. We zoeken nu jong talent die hun eerste stappen willen zetten op deze vlakken.   Na samenwerkingen met Kluger Hans, REC en de Poëziekrant organiseert Jeugd&Poëzie dit jaar de zomerkaping in samenwerking met Mu.ZEE en Deus Ex Machina.   Dus ben jij een jong schrijftalent?   Wil jij een week lang als resident schrijven of ontwerpen in Mu.ZEE?  Wil je een week vol workshops van professionele schrijvers en een grondige redactie?   Maak je grafiek en wil je begeleiding van een kunstenaar?   Zou je je werk gepubliceerd willen zien in Deus Ex Machina?   Schrijf je dan nu in!  Voorwaarden:  Je bent op 24 juli 2017 niet jonger dan 16 jaar en niet ouder dan 30 jaar.  Je bent beschikbaar van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2017  Je schrijft fictie/poëzie/theater OF je maakt grafische ontwerpen  De kosten voor de workshops & overnachting zijn 20€/dag  Je bent vrij op 24 juni om een auditie te komen doen  We selecteren 25 deelnemers. Stuur voor 19 juni je aanmelding naar ons toe via onderstaande link, met motivatie en een staaltje van je kunnen (een gedicht, theatertekst, proza of grafiek) en je keuze voor een van de groepen. Op 24 juni nodigen we een selectie van jullie uit om langs te komen om kennis te maken.  Schrijf je nu in via: http://bit.ly/2qnNyP8 " />
Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Nieuws

Open Call: Zomerkaping 2017

***ZOMERKAPING 2017***

Georganiseerd door Jeugd en Poëzie
 ---http://bit.ly/2qnNyP8---

 Van 24- 28 juli is de derde zomerkaping. Dit jaar gaan we naar Oostende en brengen we tekst in dialoog met grafiek. We zoeken nu jong talent die hun eerste stappen willen zetten op deze vlakken. 

 Na samenwerkingen met Kluger Hans, REC en de Poëziekrant organiseert Jeugd&Poëzie dit jaar de zomerkaping in samenwerking met Mu.ZEE en Deus Ex Machina. 

 Dus ben jij een jong schrijftalent? 
 Wil jij een week lang als resident schrijven of ontwerpen in Mu.ZEE?
 Wil je een week vol workshops van professionele schrijvers en een grondige redactie? 
 Maak je grafiek en wil je begeleiding van een kunstenaar? 
 Zou je je werk gepubliceerd willen zien in Deus Ex Machina? 

 Schrijf je dan nu in!

 Voorwaarden:

 Je bent op 24 juli 2017 niet jonger dan 16 jaar en niet ouder dan 30 jaar.
 Je bent beschikbaar van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2017
 Je schrijft fictie/poëzie/theater OF je maakt grafische ontwerpen
 De kosten voor de workshops & overnachting zijn 20€/dag
 Je bent vrij op 24 juni om een auditie te komen doen

 We selecteren 25 deelnemers. Stuur voor 19 juni je aanmelding naar ons toe via onderstaande link, met motivatie en een staaltje van je kunnen (een gedicht, theatertekst, proza of grafiek) en je keuze voor een van de groepen. Op 24 juni nodigen we een selectie van jullie uit om langs te komen om kennis te maken.

 Schrijf je nu in via: http://bit.ly/2qnNyP8Overzicht nieuwsberichten >>