Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Actualités

OPROEP JOBSTUDENTEN VOOR MU.ZEE VZW 2018

Mu.ZEE vzw doet een oproep tot kandidaat-jobstudenten voor een tewerkstelling tijdens de zomer in het Kunstmuseum aan Zee (Oostende).

Er zullen maximum zes jobstudenten aangesteld worden tijdens volgende periodes : 10/07/2018 tot 05/08/2018, 14/08/2018 tot 09/09/2018. De tewerkstelling is zowel in de week als op zaterdag en zondag. Daarnaast worden jobstudenten ingezet tijdens de weekends 15 en 16 sept, 22 en 23 sept en 29 en 30 september.

In de omschrijving van de functie-inhoud staat als hoofdtaak; ondersteuning van de museumwachters. De jobstudenten worden ingezet voor onthaaltaken  (waaronder hulp bieden bij kassa en onthaal, begeleiding van bezoekers door de tentoonstellingsruimtes, hulp bieden in de muzeeshop en de bibliotheek). Zij kunnen ook ingezet worden voor opruimwerkzaamheden. Er wordt gerekend op een flexibele instelling naar taakinhoud en locatie.

Selectievoorwaarden:

  • Sociaal vaardig zijn: 
    • Heel vlot kunnen omgaan met publiek
    • Goed kunnen samenwerken met collega’s
  • Hulpvaardig en dynamisch zijn
  • Duidelijke interesse in de moderne en hedendaagse kunst kunnen aantonen
  • Ervaring in een gelijkaardige setting als het Mu.Zee strekt tot aanbeveling
  • In het bezit zijn van het bekwaamheidssattest van bewaking strekt tot aanbeveling

De jobstudenten moeten 17 jaar worden in de loop van 2018.

In principe zullen 2 jobstudenten per periode worden aangesteld. Dit kan wijzigen naargelang de verlofplanning van het personeel van Mu.ZEE vzw.

Alle jobstudenten worden bezoldigd in de weddenschaal E1 en ontvangen maaltijdcheques ter waarde van 6 euro, met een persoonlijk aandeel van 1,09 voor de werknemer.

Er is volledige terugbetaling abonnement openbaar vervoer. Er is een fietsvergoeding voor wie de afstand van en naar het werk aflegt met de fiets.

Bij interesse dient de kandidaat-jobstudent zijn/haar volledig ingevulde aanvraagformulier in te dienen ten laatste op 15 april 2018 via het e-mail adres vacatures@muzee.be met als onderwerp ‘kandidaat jobstudent 2018’

De selectie zal gebeuren op basis van de bovengenoemde criteria en de uitgebreide motivatie zoals opgenomen in het aanvraagformulier.

Het sollicitatiegesprek zal doorgaan op zaterdag 28 april waarbij je kan aantonen waarom je interesse hebt voor de job. Je zal daartoe een uitnodiging krijgen met het vastgelegde uur.

De beslissing tot aanwerving wordt genomen door de Raad van Bestuur in de loop van de maand mei.

Ten laatste eind mei zullen alle ingeschreven kandidaten op de hoogte gebracht worden.Aperçu des actualités >>