Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Volwassenen

 

Info en reservering
info@muzee.be
T +32 (0)59 24 21 91
 


In groep

rondleiding
Wil je Mu.ZEE bezoeken met een groep? We bieden rondleidingen aan op maat van jouw groep in de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstellingen.

Duur: 1,5 uur
Prijs: 70 euro per gids (max. 20 personen per gids)
Reserveren noodzakelijk (graag tot 10 dagen vooraf)

teambuilding voor bedrijven en lerarenteams
Zoek je naar een geschikte teamdag voor je bedrijf of lerarenteam? We werken er graag een uit op maat van jouw bedrijf. Onze gidsen beschikken over een ruime expertise, zodat we in onderling overleg een passende formule kunnen uitwerken. Waarom niet inzoomen op kunst of op een beeldende techniek om je team dichter bij elkaar te brengen? Ook een leerkracht wiskunde bijvoorbeeld kan verrassend mooie inzichten onthullen bij de bespreking van een kunstwerk. Leer je collega’s op een andere manier kennen!

Individueel

lezingen en cursussen
Mu.ZEE werkt samen met Amarant vzw voor het uitwerken van lezingen en cursussen rond moderne en hedendaagse kunst. De lezingen gaan door in het auditorium van Mu.ZEE op de derde verdieping (ook toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking).


bezoekersgids
Bij elke tentoonstelling wordt er een bezoekersgids aangeboden met meer duiding bij de kunstwerken. Het wordt gratis aangeboden aan de kassa van Mu.ZEE.


Mu-zee-um 
Bij mu-zee-um vzw kunnen volwassenen allerlei kunst-technieken en kunstenaars leren kennen in een gevarieerd aanbod van workshops. Proeven, genieten en volop experimenteren van en met kunst en cultuur, dat is de bedoeling.
Meer informatie via www.mu-zee-um.be , info@mu-zee-um.be of 059/26.90.64
 


Het parfum van Oostende


Een digitiale stadswandeling met James Ensor als gids
Aan het woord is James Ensor. Schilder, muzikant en overtuigd Oostendenaar. In de stadswandeling ‘Het Parfum van Oostende’ neemt hij je mee door de straten van zijn stad. Wat hij je laat zien, is een ánder Oostende. Oostende in de voetsporen van kunstenaars Léon Spilliaert en Constant Permeke. Maar vooral: Oostende doorheen de ogen van Ensor zelf.
Je legt de wandeling af op je eigen tempo, aan de hand van een audiogids met beeldscherm en gps. Je wordt begeleidt door de stemmen van topacteurs Wim Opbrouck en Els Dottermans.

Te verkrijgen bij Toerisme Oostende vzw, Monacoplein 2, 8400 Oostende
7 euro per persoon