Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Tentoonstelling

Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam / The Raft. Art is (not) Lonely

22 oktober 2017 opende de opvolger van De Zee - salut d’honneur Jan Hoet (2015): in de tweede editie van deze driejaarlijkse internationale tentoonstelling staat ‘ het vlot’ centraal. Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam / The Raft. Art is (not) Lonely gaat over het vaartuig en de vervoering van kunst. 

De kunstenaar Jan Fabre werd begin dit jaar gevraagd als curator van deze nieuwe editie, een uitdaging die hij vol enthousiasme aangaat!   Joanna De Vos zal het project co-cureren.  

Het vlot is een tentoonstelling en een gesprek met Oostende, de stad aan zee met een geschiedenis en een parfum. Verspreid over verschillende locaties van de Belgisch badstad vertrekt de dramaturgie van de tentoonstelling in Mu.ZEE vanuit het grondig onderzoek naar het Vlot van Medusa (1818) van Théodore Géricault en het utopische vlot van Jan Fabre Kunst is (niet) eenzaam (1986). Overzicht voorbije tentoonstellingen »

22/10/2017 - 15/04/2018
€10 individueel – midweek (di-do), groepen vanaf 15 pp
€16 individueel – weekend (vrij-zo / vakantieperiodes)
€1 13-26 jaar
Gratis kinderen tot 12 jaar

Opmerking

Dit ticket geeft u toegang tot alle locaties van Het Vlot + alle tentoonstellingen in Mu.ZEE met uitzondering van de Ensor en Spilliaert museumvleugel (+ 4,00€ pp)
Bezoekers met de trein die een B-Dagtrip ticket hebben aangekocht dienen eerst hun ticket in te wisselen in Mu.ZEE (is niet mogelijk op een andere locatie)

GROEPEN

Kostprijs rondleiding met gids voor groepen in Mu.ZEE : 70 euro + toegangsprijs
Kostprijs rondleiding met gids voor groepen in de buitenlocaties Het Vlot : 90 euro + toegangsprijs