Verrijk je ervaring bij de James Ensor tentoonstelling met onze exclusieve Museumshop Collectie

Foto : Yvan Mahieu
 

Bij Mu.ZEE vieren we de fascinerende wereld van James Ensor met onze tentoonstelling 'Rose, Rose, Rose à mes yeux. James Ensor en het stilleven in België 1830-1930'. In onze museumshop vind je een unieke collectie die geïnspireerd is op deze tentoonstelling. Bewonder de prachtige creaties van bloemist Frederiek Van Pamel, die zich liet inspireren door de stillevens van Ensor, nu te zien in onze shop en zithoek. Daarnaast heeft ontwerpster Kaat Flamey een schitterende reeks merchandise ontworpen, variërend van papierwaren tot textiel, perfect om de herinnering aan deze tentoonstelling levend te houden.

Verder biedt onze shop een rijke verzameling aan Mu.ZEE-publicaties en kunstenaarsedities, waarin de Belgische kunstgeschiedenis van 1850 tot heden tot uitdrukking komt. Ontdek werken van gerenommeerde kunstenaars zoals Victor Servranckx en Léon Spilliaert, tot hedendaagse artiesten als Sammy Baloji en Els Dietvorst.

Onze selectie exclusieve hebbedingetjes, geïnspireerd door James Ensor, Léon Spilliaert en Constant Permeke, is het perfecte geschenk om jezelf of anderen te verwennen. Deze items zijn het resultaat van onze samenwerkingen met jonge, getalenteerde Belgische designers en illustratoren.

Kun je niet persoonlijk langs komen bij Mu.ZEE? Geen zorgen, veel van onze museumshop-items zijn ook online verkrijgbaar in onze webshop via deze link.

Bezoek de Mu.ZEE Museumshop vandaag en ontdek de schatten die wachten om door jou ontdekt te worden, een perfecte aanvulling op de magische wereld van James Ensor!

Plan je bezoek

Openingsuren

Het museum is open van 10u tot 17u30.

Gesloten op maandag
, en op 25 december & 1 januari.

>> Wens je een rondleiding met een gids? Meer info hier
Of tel 059 24 21 91 (voor groepen)

Mu.ZEE

Romestraat 11
8400 Oostende T 00 32 (0)59 50 81 18
info@muzee.be
BE 0825383589