Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Business-to-business

Bent u op zoek naar een unieke museumbeleving?  Wilt u als bedrijf uw klanten in een unieke sfeer verwelkomen? Op zoek naar een originele teambuildingdag?  Op zoek naar een locatie voor een inspirerende dag? Zijn de traditionele activiteiten in uw serviceclub aan vernieuwing toe? Dan biedt Mu.ZEE u verschillende mogelijkheden en groepsarrangementen om de ultieme museumervaring te beleven.

 • Formule 1 - Mu.ZEE mini

  Geleid bezoek in de tentoonstelling of de museumcollectie gevolgd door een receptie of een walking dinner.

 • Formule 2 - De actieve museumbeleving

  Geleid bezoek in de tentoonstelling of de museumcollectie in combinatie met een workshop.  Een receptie rondt het geheel af.

 • Formule 4 - Studiedag in Mu.ZEE

  Vergadering in het museumauditorium (max. 70pp) in combinatie met een geleid bezoek en receptie of walking dinner.

 • Formule 5 - Mu.ZEE exclusief

  “candle-light-diner” in de exclusieve setting van Mu.ZEE.

 • Formule 6 - Ensor achterna

  U kiest voor een digitale stadswandeling met James Ensor als gids.  Na deze ontdekkingstocht, kan u vanaf 18 uur genieten van een sfeervolle receptie in Mu.ZEE.

  De verschillende formules kunnen zowel ’s avonds als over dag plaatsvinden. Op maandag is het museum echter gesloten.  De rondleidingen gebeuren door gespecialiseerde gidsen. Verschillende  talen zijn mogelijk.    Mu.ZEE werkt met een aantal vaste cateraars: Fort Napoleon, Traiteur Cardinael, Traiteur Markey.
  Interesse?  Dan kan u  contact opnemen voor meer informatie en een prijsvoorstel met de evenmenten- en nocturnecel op +32 (0)59 56 45 89 of via evenementenatmuzee.be