Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Bereikbaarheid Mu.ZEE

Met het openbaar vervoer

Met de trein of met de kusttram tot in Oostende Terminus. Vanuit het station met DE LIJN, bus 6. Afstappen aan de derde halte, St.Jozefskerk.  Mu.ZEE bevindt zich in een zijstraat van de Alfons Pieterslaan.

 

Te voet 

Mu.ZEE bevindt zich op minder dan 1 kilometer wandelafstand van het station. U neemt de Vindictivelaan, langs de jachthaven. Automatisch komt u uit op de Alfons Pieterslaan. Vanaf het stadhuis neemt u de derde straat links.

Met de auto 

  • U komt van de autostrade E40 van Brussel naar Oostende:

In Oostende kiest u richting centrum. Voorbij het tweede rond punt, slaat u linksaf aan de eerstvolgende lichten (stadhuis) de Alfons Pieterslaan in en daar neemt u de derde straat links.

  • U komt van de kustbaan, vanuit Knokke:

in Oostende, neemt u richting centrum. Aan het rondpunt, rijdt u eerst naar rechts. Aan de eerstvolgende lichten (stadhuis), slaat u linksaf de Alfons Pieterslaan in en daar neemt u de derde straat links.

  • U komt van de kustbaan, vanuit De Panne:

U rijdt tot in het centrum. Voor het Casino Kursaal, slaat u rechtsaf. Aan de tweede lichten (gerechtsgebouw), rijdt u naar rechts de Alfons Pieterslaan op. In de derde straat links bevindt zich Mu.zee.

 

Parkeren in de nabijheid 

 

Gebruik randparkeerterrein 

U kunt uw wagen gratis parkeren op een randparkeerterrein en dan een gratis fiets gebruiken of de bus nemen om u te verplaatsen naar het Mu.ZEE.  U vindt het hele jaar door een randparkeerterrein

  • op het 3de en 23ste Linieregimentsplein (aan het Maria-Hendrikpark) 
  • op de Churchillkaai aan het station


Deze parkeerterreinen zijn zeven dagen per week doorlopend open van 07.30 tot 19.30 uur. In juli en augustus is dat tot 22.00 uur.

Betalend parkeren 


In het stadscentrum geldt elke dag (ook op zon- en feestdagen) van 09.00-19.00 uur het betalend parkeren.