TICKETS

Pay what you can (geldig vanaf 07.11.2023 - 14.12.2023)
Van 7 november tot en met 14 december 2023 zijn we in volle voorbereiding voor de tentoonstelling waarmee Mu.ZEE het Ensorjaar opent. De vaste collectie blijft toegankelijk, weliswaar in een gereduceerde opstelling.
Gedurende deze hele periode kan u Mu.ZEE bezoeken aan een tarief naar keuze. Vergemakkelijkt een lagere prijs uw bezoek? Kies dan zelf uw tarief. Kan u zich een hogere ticketprijs veroorloven? Dan helpt u anderen om minder te betalen.

Boek je ticket via deze link

Tickets vanaf 15.12.2023
€15 volwassene
€13 groepen vanaf 15 pp
€3 jongeren van 13 tot en met 25 jaar
Gratis kinderen tot en met 12 jaar

Heb je nog vragen over je bezoek? Mogelijk vind je alvast een antwoord in onze FAQ voor Mu.ZEE.

FAQ 

OPEN
Dinsdag - zondag : van 10u tot 17u30.
Gesloten op maandag
, en op 25 december & 1 januari.
Op kerst- en oudejaarsavond sluit Mu.ZEE uitzonderlijk om 16.30 uur.

Dit najaar staan er enkele opwindende veranderingen op ons programma in ons museum. Van 3 oktober tot 15 december 2023 zullen sommige verdiepingen tijdelijk gesloten zijn vanwege de wisseling van onze collectie en de opbouw voor de James Ensor tentoonstelling.
De volledige 1e Verdieping is nog tot 15 december gesloten, voor de afbouw van onze hedendaagse kunstcollectie en de opbouw van de James Ensor tentoonstelling. Ook de tussenverdiepingen met onze collectie zullen in deze periode gesloten zijn.

Museumpas

1 pas, meer dan 210 musea.

Betaal één keer €59 en bezoek een jaar lang alle deelnemende Belgische musea.
Wanneer je wil en zo vaak je wil.

Koop hem hier online of aan de balie van Mu.ZEE
Let wel : een individueel bezoek met je Museumpas aan Mu.ZEE is gratis. Dit aanbod is niet geldig voor groepen.

 

UiTPAS Oostende

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Iedereen met een UiTPAS spaart punten bij een bezoek aan Mu.ZEE. Deze punten kan je bij ons inruilen voor leuke voordelen, zoals een gratis museumbezoek.

Inwoners van Oostende met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting bij onze activiteiten. Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier: www.uitinoostende.be/uitpas