FULL HOUSE collectie

-
FULL HOUSE Collectie
 

van James Ensor tot Ann Veronica Janssens |
van Paul Delvaux tot Luc Tuymans |
van Pierre Alechinsky tot Otobong Nkanga |
van Constant Permeke tot Marcel Broodthaers

Werk van meer dan tachtig kunstenaars in een open scenografie over verschillende verdiepingen gespreid: dit is FULL HOUSE COLLECTIE.  De vertrouwde chronologie is losgelaten en toont kunstwerken uit verschillende contexten en tijden – van ca. 1880 tot vandaag. In elke ruimte krijg je een ensemble van kunstwerken te zien, samengebracht vanuit een gedeelde interesse of een thema. Van James Ensor tot Anne Veronica Janssens, van Elen Braga tot Pierre Alechinsky, van Katja Mater tot Marcel Broodthaers! De kunstwerken klikken of botsen: ze vullen elkaar aan of wijzen op tegengestelde attitudes. Samen vertellen ze méér dan wat ze individueel prijsgeven.

FULL HOUSE COLLECTIE focust op verrassingen, bijzonderheden, nieuwe stemmen worden naast gekende en meer vertrouwde kunstwerken geplaatst. Het wordt een mix van klinkende namen en kunstenaars die kunnen ontdekt worden. Op die manier ontplooit de museale ruimte zich als een plek vol verrassingen!

Noteer alvast 29 juni want dan vindt De langste dag plaats, in samenwerking met KAAP: een dag vol performances die zich als één grote 'happening' zullen ontspinnen tussen de twee cultuurhuizen én de publieke ruimte tussenin! Van zonsopgang tot zonsondergang! Voor meer info klik hier

FULL HOUSE COLLECTIE > koop hier je tickets

Plan je bezoek

Openingsuren

Het museum is open van 10u tot 17u30.

Gesloten op maandag
, en op 25 december & 1 januari.

>> Wens je een rondleiding met een gids? Meer info hier
Of tel 059 24 21 91 (voor groepen)

Mu.ZEE

Romestraat 11
8400 Oostende T 00 32 (0)59 50 81 18
info@muzee.be
BE 0825383589
....