ooit warenhuis, nu Mu.ZEE

DE COLLECTIE

Plan je Mu.ZEE bezoek hier
Foto : Yvan Mahieu

Mu.ZEE en haar collectie

Van bij ons

Mu.ZEE is de enige plek in de wereld die scherpstelt op moderne en hedendaagse kunst in België, van 1880 tot vandaag.
Mu.ZEE wil haar iconische gebouw, haar prachtige collectie en de groeiende kennis erover, met jou en met zo veel mogelijk mensen delen. Op een warme, gastvrije en genereuze manier. Een vloeivast museum zijn vol verzamelplezier.
Mu.ZEE wil mensen laten genieten van, en inzicht geven in, het fascinerende, onaf verhaal van kunst in België, kunstenaar per kunstenaar. Hen van ver en nabij doen afreizen, zowel voor de ‘mu’ als voor de ‘zee’. Hoe mooi is dat!

Meer info

In de kijker

Foto : Yvan Mahieu
Mu.ZEE
In de kijker

Nieuwe vacature Algemeen directeur

Mu.ZEE, Permekemuseum en PeireMuzee zijn op zoek naar een Algemeen directeur

Lees meer
Site banner (12)
Mu.ZEE
In de kijker

FULL HOUSE collectie

-

van James Ensor tot Ann Veronica Janssens | van Paul Delvaux tot Luc Tuymans | van Pierre Alechinsky tot Otobong Nkanga | van Constant Permeke tot Marcel Broodthaers

Lees meer
Foto : Yvan Mahieu
Mu.ZEE
TE DOEN

Gezinsworkshops op woensdagmiddag

-

Iedere woensdagnamiddag zijn de gezinnen in Mu.ZEE welkom voor een workshop waarbij een gids met jullie samen het museum en de rijke collectie een bezoekje brengt!

Lees meer
Léon Spilliaert
Mu.ZEE
TE DOEN

Mu.ZEE – LANGER op donderdagavond

-

Wil je deze zomer op donderdag langer genieten van kunst? Verleng je bezoek tot 20u, kies een later tijdslot en neem een latere trein naar huis om extra lang van onze Full House collectie te genieten!

Lees meer
Foto : Yvan Mahieu
Mu.ZEE
TE DOEN

Instaprondleidingen zomer

-

Zin in een zomerse tour? FULL HOUSE COLLECTIE nodigt je uit in een tentoonstelling over de verschillende verdiepingen verspreid in het museum.

Lees meer
Foto : Yvan Mahieu
Mu.ZEE
TE DOEN

Filmclub Mu.ZEE

Ben jij ook iemand die graag tot de eindtitels blijft zitten in de cinema? Wil je dan graag ook meteen wat praten over wat je gezien hebt tijdens de film? Dan is de vroege donderdagavond filmclub misschien wel iets voor jou?

Lees meer

#MUZEE

Genoten van je bezoek?
Leg jouw bezoek aan Mu.ZEE vast en deel je foto's met #muzee en @mu.zee. Wij laten jouw foto graag zien aan onze bezoekers. Meer >

Hier staat content van social media, u hebt ervoor gekozen om geen social cookies toe te laten. Klik hier om deze alsnog te aanvaarden.