Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

Speciaal aanbod

UiTPAS Oostende

Oostende is een levendige stad waar er altijd iets leuk te beleven valt: van een leerrijk museumbezoek, een verfrissende zwembadduik, meeslepende theatervoorstelling, een poppentheater voor de allerkleinsten, een opzwepend concert tot een cursus ecologisch tuinieren in de moestuin,… . Het aanbod is eindeloos.

Maak jouw uitstappen nog leuker met UiTPAS Oostende, een kaart met een heleboel extra voordelen. Met UiTPAS Oostende kun je punten sparen wanneer je deelneemt aan een activiteit bij een UiTPAS-aanbieder. Die aanbieders zijn zeer divers, een volledige lijst vind je op www.uitinoostende.be. De gespaarde punten kun je omruilen in mooie voordelen zoals een gratis zwembeurt, korting op de toegangsprijs of een gadget.

Omdat iedereen graag aan sport en cultuur doet, willen we dat iedereen kan meedoen. Mensen met een laag inkomen genieten met UiTPAS van 80% korting bij deelname aan een activiteit van UiT-aanbieder.

Voor meer informatie kun je vanaf midden april terecht op www.uitinoostende.be.  Kun je toch niet meer wachten of heb je in tussentijd tal van vragen over UiTPAS? Contacteer dan de dienst Cultuur, Vindictivelaan 1, T: 059 56 20 16, UITPAS@oostende.be.

Citypass Brugge

Doorheen het jaar, los van de tentoonstellingen biedt Dienst Toerisme Brugge een citypass aan waarin een bezoek aan het Permekemuseum voor Brugge verwerkt zit.

Deze pas is uitsluitend te verkrijgen in de Dienst Toerisme Brugge. 

Museumlijn 68-69

Met de Museumlijn 68-69 reis je zorgeloos tussen Oostende en Veurne. Op weekdagen kies je lijnen 68 en 69 om ontspannen op je werk aan te komen. In je vrije tijd kun je deze buslijnen met heel andere ogen bekijken. Dan verbinden lijnen 68 en 69, als Museumlijn, verrassende musea langs de Westkust aan een voordelig tarief. Meer info, klik hier.

TARIEF - extra dankzij de Museumlijn
Je geniet van het groepstarief op vertoon van je vervoerbewijs van De Lijn. Je hebt toegang tot zowel de vaste collectie, tentoonstellingen als de topstukkenvleugel en de Léon Spillaert-Vleugel. 

logo uitpas Oostende
UiTPAS Oostende
Logo
De Museumlijn 68-69
Logo
NMBS
Geen flash player gevonden

iiyyiyo